Osa miehistä kannatteli minua kun ensimmäinen miehistä lykkäsi kullinsa suuhuni. Tapaus jota en unohda ikinä tapahtui pari kuukautta sitten. Varovasti aloin istumaan valtavan kokoista kalua sisäni. Hän ei tiennyt mitä hänen pitäisi tehdä ja koki syvä ahdistaneisuutta. Seuraavaksi Erkki levitti vaimoni jalkoja ja työnsi pänsä jalkojen väliin ja aloitti kielellän lipomaan vaimoni häpyhuulien reunoja. Hän oli puolen yön jälkeen laittanut minulle tekstiviestin yksinolontunteestaan. Vaimoni: Näpit irti ja heti! Tukka kampaamatta ja parta ajamatta. Lähdin hänen

Thai hieronta kamppi seksikäs hieroja

peränsä suihkuun. Hän katseli Erkin isoa mahaa, joka oli karvoituksen peittämä, hän siveli käsillän karvoitusta ja sanoi sen kiihottaneen häntä entisestän.

Vaimo kertoi, että häntä rupesi ällöttämän koko kaveri ja hän mietti että miksi hänen piti pyytä Erkki meille kotiin. Menin sisälle ja kun olin avaamassa kengän nauhoja, minuun tartuttiin voimakkaasti ja lähdettiin raahaamaan kohti makuuhuonetta. Tapasimme noin puolessa matkassa erällä huoltoasemalla. Sitten eteeni ilmestyi musta valtavan kokoinen kyrpä. Olen haaveillut asiasta pitkän ja pyrkinyt vihjailemaan vaimoilleni haluistani, mutta hän on moiset ajatukset tylysti torjunut ja ei ole edes aiheesta suostunut keskustelemaan.


Eroottinen hieronta helsinki iskuritreffit

  • Olin jo pitkän odottanut neitsyyden viejä.
  • Siinä se nyt seisoi edessäni.
  • Saisimmepa ainakin olla rauhassa, ajattelin.
  • Rauhallisen alun jälkeen 22 senttii kovaa kyrpä nussi.
  • Pian tunsin reiälläni jotain isoa.